Adjö, kalla land

Det är så sanslöst ruggigt ute. Och jag som trodde att våren äntligen kommit till storstan! Så fel man kan ha … Varje år vid den här tiden går jag in i en vinterdepression, det känns som att kylan aldrig kommer att försvinna. Men i år tänker jag förekomma ångesten och åka på en all inclusive till Rhodos. Hittade en perfekt resa på Tripx och det blir åtta fantastiska dagar med sol, bad och suverän mat. Jag fullkomligen avgudar det grekiska köket, vet inte hur många gyros jag kan klämma i mig på en dag, men det är förmodligen snudd på världsrekord!

Dessutom känns det bra att åka till Grekland och bidra lite till turistnäringen, nu när det inte går så bra för landet. Jag tycker nog att Sverige kunde bry sig lite mer faktiskt, speciellt med tanke på hur många som åkt dit för att njuta av deras kultur, historia och perfekta stränder genom åren. Men visst, det är knappast av politiska skäl man drar på en charter till Rhodos. Jag vill ligga och plaska i bukten med en öl i ena näven och en till i den andra. Barnen kan få begrava mig i sanden och på kvällarna käkar vi romantiska middagar vid något tjusigt tempel. Och när vi kommer hem igen är den här hemska vintern förhoppningsvis som bortblåst.

Comments are closed.