Det händer mycket nu

Jag vet, det är sjukt längesedan jag skrev något eller uppdaterade bloggen på annat sätt. Jag har haft så galet mycket att göra men nu hoppas jag att det ska bli lite ordning på bloggandet igen. Precis före ju köpte jag en lägenhet i Farsta och det är den som tagit i princip all min lediga tid sedan i oktober. Den var nämligen ett totalt renoveringsobjekt. Damen som sålde lägenheten hade bott i huset sedan det byggdes och senaste gången hon renoverade var i slutet av 1970-talet. Ni kan ju själva tänka er badrummet med färgad toalettstol och färgat handfat och våtrumstapet med lätt struktur på väggarna. Tapeterna i sovrummet var med stora bruna och gula blommor på vit botten. Eller botten och botten förresten, det var minimala fält med vitt mellan blommorna. Tack vare en kompis hittade jag ett bra byggfirma som blåste ut hela lägenheten och renoverade upp allt. Vilken skillnad det blev! Jag har precis flyttat in och stormtrivs. Det är lite småfix kvar men det ska jag greja nästa helg och sedan ska jag bara njuta i min nya fina lägenhet.

nnnn

Comments are closed.