Lite av varje

Oj, vad roligt det var att gå på maskeradfesten som jag berättade om i mitt förra inlägg. Det var precis så kul som jag trodde att det skulle bli. Och jag insåg när jag kom hem från festen, vad roligt det blir när alla våga släppa loss lite. För det är precis vad som inträffar på en maskerad.

Men sedan maskeraden har tillvaron varit lugn och sansad. Jag har nämligen köpt en rad Golfklubbor på internet, vilket gjort att jag snart kommer att kunna starta golfsäsongen med helt ny och fantastisk utrustning. Det kommer att göra att jag förhoppningsvis kan sänka mitt handikapp en aning under året som kommer.

Enda problemet med köpet av mina golfklubbor är att jag spenderade lite väl mycket pengar på dem. Det innebär att jag antagligen kommer att behöva låna pengar denna månad. Men genom att ta såkallade mikrolån så kan man enkelt få små lånebelopp utbetalda direkt till sitt bankkonto. Det är oerhört smidigt med denna typ av lån. Låna pengar nu, du också, om du hamnat en ekonomisk knipa.

Nu är det dags att börja se över vilken typ av pizza jag ska bjuda mina vänner på ikväll när de kommer över på middag!

 

Comments are closed.