Maskeradfest!

Vad framtiden har i sitt sköte är det alltid svår att veta. Situationen i världen idag är nämligen högst oförutsägbar och inte ens de främsta experterna kan spå vad som kommer att hända. Det enda som alla kan enas om är att världen har gått in i ett paradigmskifte, en ny era där den gamla världsordningen som varit rådande sedan det andra världskriget håller på att bytas ut mot en ny.

Men, nog om detta. Det som inte ens experterna kan enas om och förutsäga kommer ju knappast jag att kunna förutse. Så, låt mig istället berätta om allt vardagligt som hänt i veckan. Jag har för det första jobbat som vanligt, men sedan har jag även nyligen betalat tillbaka det mikrolån som jag tog i förra månaden. Oerhört skönt att allt är avbetalat och klart så att jag kan slappna av. Jag firade min avbetalning genom att gå in på nätet för att se om jag kunde hitta ett par snygga converseskor. Jag planerar nämligen att ha en mycket skön och avslappnad vår och för att få det behöver man verkligen ett par snygga skor.

Nej, nu måste jag börja planera inför en maskeradfest som kommer att gå av stapeln i helgen. Det kommer verkligen att bli jättekul. Jag älskar att få klä ut mig. Jag tror det blir mimmi pigg för min del!

Comments are closed.