Ta sig fram i stan

Som ni vet har jag ju en nyrenoverad lägenhet som jag verkligen älskar. Nästa steg jag funderat på att ta är att köpa en bil. Sen började jag fundera om det verkligen är något som jag verkligen behöver. En bil kostar pengar att äga och att hitta en bra parkeringsplats i denna stad är inte lätt. Så varför inte köpa en Moped tänkte jag? Enkel att ta sig fram på, billig att äga och bara ställa in i förrådet när jag inte använder. Kollektivtrafiken fungerar ju bra här och det är faktiskt skönt att slippa köra på vintern, bara hoppa ombord på en varm buss. Det finns ju mopeder i så många olika utföranden och färger att det inte blir helt lätt att välja vad jag ska ha. Kanske ska jag ta mig ut till en återförsäljare någon dag så jag får provköra och känna lite i verkligheten.

Comments are closed.