nyårslöfte

Vi lever i förändringarnas tider

Även om jag är väldigt intresserad av utveckling och att utvecklingen ska gå framåt, så är jag tydligen väldigt dålig på att utveckla mig själv.

Har varit på middag med ett par gamla barndomsvänner som gjorde att jag verkligen fick tänka till lite. Jag bor i samma lägenhet som jag har gjort i över 10 år, jag jobbar på samma arbetsplats (tack och lov inte med samma befattning) eller gått en enda kurs eller fortbildat mig på något sätt sedan skolan (mer än de kortare kurser som är på jobbet när ett nytt system implementeras).

Min vänner däremot har både flyttat och bytt arbetsplats flera gånger under de här åren. Så mitt nyårslöfte till mig själv är att bli lite mer oväxtlig. Så jag ska kolla på var olika mäklare i Lund har att erbjuda och jag ska även se om jag inte kan ta en distanskurs inom något intressant ämne.

nyårslöfte

 

 

Comments are closed.